Cursuri Rider Academy

LEVEL 1 – BMW Road Safety

BMW Motorrad Road Safety

Cursurile Road Safety din sistemul BMW Rider Training se adresează tuturor motocicliștilor, indiferent de nivelul de experiență, genul sau marca motocicletei din dotare. Scopul cursurilor este de a îmbunătăți abilitățile de control al motocicletei, pentru un risc redus în mod semnificativ atunci când ne deplasăm pe stradă, indiferent de situație.

Rider Academy Motorsport

Programul Rider Academy Motorsport este destinat celor care vor să aprofundeze motociclismul viteză fie ca sport, ca hobby, fie la un nivel de implicare mai intens.

LEVEL 2 – Abordarea virajelor (pe circuit)

Racetrack Cornering Course

Acest curs urmărește exersarea virajelor într-un loc sigur și controlat, adică pe circuit, în principal pentru mersul pe stradă. Se poate veni cu orice motocicletă, iar instructorul nostru, Marius, exersează cu fiecare cursant la ritmul și în funcție de obiectivele acestuia. Pentru doritorii de racing pe circuit, se poate exersa la un nivel mai ridicat, cu scopul de a merge sportiv.

TRACKDAY

Zi de distracție pe pistă

Evenimentele Rider Academy Trackday sunt destinate celor care vor să petreacă o zi distractivă și educativă pe circuit, fără să participe neapărat la un curs.

Curs 1 la 1

Doar tu, instructorul și drumul tău spre progres. Dacă vrei să înțelegi și să exersezi mai mult o anumită parte a pilotajului pe moto. Dacă vrei să ai atenția instructorului îndreptată exclusiv către tine. Sau dacă, pur și simplu, ai un program încărcat și vrei să faci un curs mai scurt într-o după-amiază oarecare.

Echipa Rider Academy

Marius Băcilă

Mihai Ionescu

Andrei Danila