Cursuri Rider Academy

LEVEL 1

BMW Motorrad Road Safety

Cursurile Road Safety din sistemul BMW Rider Training se adresează tuturor motocicliștilor, indiferent de nivelul de experiență, genul sau marca motocicletei din dotare. Scopul cursurilor este de a îmbunătăți abilitățile de control al motocicletei, pentru un risc redus în mod semnificativ atunci când ne deplasăm pe stradă, indiferent de situație.

LEVEL 2

Racetrack Cornering Course

Acest curs este dedicat tuturor celor care vor să se perfecționeze în arta abordării virajelor, atât pe stradă, cât și pe pistă. Totul într-un mediu sigur, controlat și într-o atmosferă amicală și distractivă.

LEVEL 3

Advanced Road Riding Course

Cursul de Pilotaj Avansat pe Stradă constă în parcurgerea unui traseu pe un drum solicitant, de munte, într-un grup restrâns, împreună cu instructorul. Începând din 2017, pentru acest curs vom merge pe DN2D, între localitățile Târgu-Secuiesc (Covasna) și Lepșa (Vrancea). Am ales acest traseu pentru că drumul este bine asfaltat, virajat și nu foarte circulat. În plus, fiind în centrul țării, nu este foarte complicat de ajuns din majoritatea localităților din țară.

OFF-ROAD

Initiation course for riding off-road

Pilotajul în off-road, fie el adventure, soft enduro, hard enduro, motocros sau trial, este unul dintre cele mai frumoase și distractive feluri în care te poți bucura de motociclism. Mulți posesori de motociclete adventure sau dual sport ar ieși mai des în off-road, dar le lipsește încrederea în forțele proprii. Aceasta este dată, de cele mai multe ori, de necunoașterea tehnicilor corecte de abordare a pilotajului în off-road.

Echipa Rider Academy

Marius Băcilă

Mihai Ionescu

Andrei Danila